Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
BC926CDA-4497-443C-B5A5-8F5C35D6497C
Sandman
Trevlig kille i Västerås som också har skapat den här sidan
weblog

Dagbok

En födelsedagspresent från Emma, boende på spa-hotellet Ad Astra i Södertälje samt biljetter till Comic-Con på lördagen. Det var en supermysig helg!
Emma är klädd som Wednesdays Addams för vi har precis kommit från Comic-Con

Rummet

grade: 3Ett rätt så normalt hotellrum egentligen, modernt och bekvämt men inget speciellt egentligen.

Atmosfär

grade: 4Hotellet har en väldigt mysig atmosfär. I lobbyn och restaurangen är det mycket koppar i inredningsstilen, samt mysiga utrymmen. Och det fanns en hörna med bord och spel för att umgås

Restaurang

grade: 1.5Nära på en etta här, två kvällar åt vi på restaurangen och det var lika dålig mat båda kvällarna. Synd för restaurangen var mysig. Köttet var överstekt och maten var överlag okryddad och smaklös.

Frukost

grade: 4I samma restaurang som innan var så dålig så serverades en väldigt mysig frukost. Cappuccino-maskinen var trasig så vi fick från köket istället vilket var ett plus. Men bra variation på buffén och god glass fanns att hämta.

Bar

grade: 3Hotellbaren är byggd som en utomhusbar på gatan fast inomhus så väldigt mysig atmosfär, men annars en rätt så typisk hotellbar med lite olika sittytor

Amaretto Sour

grade: 4En mycket bra Amaretto Sour i baren!

Spa

grade: 3Överlag ett riktigt mysigt spa, vi hade behandlingar inbokade så det var en speciell avdelning där man fick vänta och sen komma in för behandling. Spa:et i övrigt hade två pooler utomhus varav en var en bubbelpool och den andra kunde man stiga i vattnet inomhus och sedan gå ut. Väldigt mysig atmosfär men kanske lite begränsning på variation av spa-utrymmen.

Service

grade: 3Personalen var väldigt trevlig men hade "glömt" lägga upp ett förbokat välkomstsnack på rummet, men vi fick det på dag två istället.

Miljö

grade: 2Hotellet ligger vid ån men annars mitt i stan, så rätt så tråkig miljö tyvärr

Vad som ingår

grade: 4Välkomst-snacks, plus en del användbart för den boende att plocka på sig, väldigt trevligt. Dock ingen laddplats för bilen i garaget som kostade extra.

Återvända

grade: 2Inget hotell vi kommer längta tillbaka till direkt, men spa-avdelningen var mysig så ska vi till Södertälje någon gång så är det inte omöjligt.