Dagbok

Bli medlem Bli medlem
BC926CDA-4497-443C-B5A5-8F5C35D6497C
Sandman
Trevlig kille i Västerås som också har skapat den här sidan
weblog

Dagbok

Nyligen så visade Dodge nästa version av min favoritbil, Dodge Charger. För att jämföra, så här ser nuvarande version av bilen ut:
Och här är lite bilder från den nya versionen:
Nej men hallå? Vad händer här? Det här ser ju inte alls ut som en Dodge Charger! Npågot som jag alltid tyckt kännetecknade Chargern var att den såg liksom aggressiv ut, lite av en tuff, hård look. Inte alla som tycker den är snygg, men de flesta håller nog med att den ändå ser ut som en ordentlig muskelbil. Men den här nya looken ser ut som vilken japansk sedan som helst.
Det finns ingen SRT-version utannonserad än, men jag har svårt att tänka mig att den kommer se så mycket bättre ut om detta är grundutseendet, men vi får väl se.
Så, även om min nästa bil inte kommer bli en Tesla Model S, så kommer det förmodligen inte heller bli en 2015 Dodge Charger.
Antingen så får jag välja en 2014 Dodge Charger, eller så får jag skita i att jag har en stor familj och skaffa mig en tvådörrars 2015 Dodge Challenger. Jag har ju helt klart blivit lite bortskämd av att köra muskelbil och har lite svårt att tänka mig en lite mer "normal" bil.
Men om det blir en 2014 Dodge Charger så är risken rätt stor att det blir en röd bil den här gången. Vi får se!