Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
weblog

Dagbok

10
nov
2014

Dag 2

11:44 999, Inga kommentarer
10:28
Jag har faktiskt tänkt på Dagbok under dagen och längtat till att sätta mig ner och skriva.
Jag tror att det är bra för människan idag att skriva ner sina tankar och känslor någonstans. Sedan kanske bara kasta det i papperskorgen eller spara det som ett minne ifall du är nyfiken hur du själv upplevde livet i den situationen och hur du hanterade det.
13:14
Jag har suttit nu i 4 timmar och designat/utvecklat min nya hemsida som jag inte vill lämna ut någon information om. Inte änn iallafall...
Vi får se kanske med tiden så släpper jag ut lite information då och då.. Just nu kan jag inte tänka alls eftersom jag är hungrig och väntar på min "Chef",(Han är säljar chef på ett företag som jag ska börja på inom kort)vi skulle nämlingen luncha tillsammans men jag tror inte jag orkar vänta så jag kommer slänga in mig något nu.. Haa.. det blir det inte, fick ett meddelande av honom nyss att han kommer om 10min... Får vi se om han håller tiden denna gången.
Folk säger till mig att jag har problem att hålla tråden.
Men det är osså för jag har så mycket i mina tankar att jag vet inte hur jag ska hålla allt i styr, jag tror och hoppas på att skriva ner allt kommer hjälpa mig att utvecklas som person i tankarna.
Kommer tillbaka senare....