Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
weblog

Dagbok

20
sep
2014

del 3

21:47 890, Inga kommentarer
Hemma hos morsan och hennes nya kille var det hur bra som helst. Vi hade varken pengar eller det senaste men vi hade varandra.
jag kommer ihåg att morsan fick körkort och en bil utav hennes chef och den bilen fick morsans nya kille byta motor och ta bort dubben i däcken för vi hade inte råd med sommardäck.
morsan jobbade skift på airbag så hon var nästan aldrig hemma. när hon väl var det så sov hon bara. det var inprincip bara morsans kille som tog hand om oss. Jag var en bråkstake eller ah var nyfiken på saker. en dag så såg jag att lim var väldigt brandfarligt så jag tog en tub och tryckte ut lite och tände på inomhus. visst det brann bra men det blev inget märke som tur var.
Hela den barndomen så fick jag lära mig om och om igen detta:
man ska alltid tänka på vad man själv gör innan man klagar på andra
och det lever jag för idag.
En dag så startade morsans kille en firma. och han jobbade på helgerna med pappers arbetet och tog hand om oss på vardagarna. morsan tog hand om oss på helgerna.
javisst hjälpte morsans kille till men mest pappers arbeten.
vi hade börjat tröttna på att farsan aldrig ville vara med oss så en dag när vi fyllde år så gick morsan ut och sa till han att vi inte ville se han mer. han blev ledsen och åkte därifrån.
jag tror inte riktigt vi förstod vad vi gjorde då för han har alltid brytt sig om oss..
Vår nya farsa´s företag tog storm och blev den största firman i gbg med det dom sysslar med.
Vips så fick morsan en ny Chevrole van med automatisk dörröppnare bak. det var lyx på den tiden:)
jag var alltid kvar i det fattiga i huvudet. det gick för fort för att jag skulle hänga med. jag har fortfarande inte förstått det medans min brorsa har följt med.