Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
weblog

Dagbok

En dag i lägenheten så kom en gammal hockey kompis till farsan. Han var hur snäll som helst mot oss. Varje kväll när vi skulle sova så gjorde han dill-kaviar mackor till mig och min bror som han bred ut på mackan. Det var hanns specialitet.
en dag på vårat fritids så gick jag in till en friggebod där alla saker som man kunde ha ute var. Där stod min bror med de bråkigaste i området. De ville att vi skulle krypa under huset där fritiset stod. det hade hittat ett hål på baksidan huset där man kunde krypa in.
Vi ville inte varken jag eller min bror (vi var bara 5-6år).
De sa att vi måste göra det annars så skulle de hämta en bråkig kille som gjorde inbrott och så i det området som skulle slå oss..
Räddningen kom att vi i samma stund skulle flytta därifrån för morsan hade blivit tillsammans med farsans hockey kompis. Vi flyttade ifrån all skit som var där och bytte skola till en bättre (vanlig).
Farsan träffade vi varannan helg men han hade oxå träffat en ny tjej som var raggare. Det var väldigt mycket fester och så där så jag och min bror fick se mycket fulla människor som vi inte kände. En dag så ropade min pappa till mig och min bror att han hade saft till oss. Vi kom springande och han tog fram ett vinglas med vin i. han frågade om vi ville ha saft men jag sa nej och brorsan smakade lite granna. sen sa han att det inte var saft så skrattade han.
jag kan säga nu att min farsa är igentligen väldigt snäll och han betyder mycket för mig idag. vi träffas en del.
Efter ett tag så började han vara ute och festa eller skulle köra fulla hem när vi skulle vara hos han den helgen. då fick vi vara hos min farmor och farfar den helgen. det var ju bra iof men det var ju han vi ville träffa.