Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
weblog

Dagbok

20
sep
2014

Start

21:24 610, Inga kommentarer
Jag vet inte vem ni är och ni vet inte vem jag är så låt oss ta det ifrån början
Mitt liv har innehållit konflikter och ledsamheter. Är ni ute efter stavning,svenska m,m så har ni inget här att göra kan jag säga redan nu.
När jag var 7år skilldes mina föräldrar. det hade extremt stor betydelse på hur mitt liv är format idag så vi börjar där.
Vi bodde i ett hus i skogen. Först så långt ut på landet som du bara kunde komma. sedan svängde du av på en grusväg som på vintern inte gick att köra på.Nästan längst in på den vägen bodde jag och min familj. Vi hade verkligen inte mycket pengar. nästan aldrig..
Farsan tog pengar ibland som skulle gå till blöjer m,m så vi fick ibland utav andra på dagiset där jag gick. Dagiset var jättebra har många underabara minnen därifrån som jag alltid kommer bära med mig.
Jag och min bror har alltid hållit ihop. nästan som vi var en enda person och vi har vetat vad varandra gör i exakta stunden. Vi har aldrig bråkat eller liknande som andra syskon och så gör.
Vi såg aldrig att Morsan och farsan bråkade som tur var för då hade mitt liv varit ännu mer kompliserat tror jag.
Vips en dag så flyttade vi till ett nytt ställe med morsan. Det var närmare skolan som vi gick på men området var det mycket bråk. Minns i en tidning att en kille var på fest där och drack alkohol utspätt med spolarvätska.
Det var bra där endå för vi hade många vänner. Men nu i efterhand känns det som inte det har hänt att jag har bott där. Som en dröm typ bara..